Toekomst van de T-Steiger

Hier en daar zijn er vragen opgekomen over de toekomst van onze roeiboot steiger. Deze is al een tijd niet meer vernieuwd en begint te verouderen. Watersportvereniging de Wiel vindt het belangrijk dat zowel leden, als boten een veilige plek hebben bij het gebruik van de T-steiger.

Vanuit het bestuur zijn we bezig met het maken van plannen om de T-steiger op te gaan knappen. In de toekomst willen we hier een vernieuwingsslag in slaan. Uiteraard is dit een groot project, dus concreet is het nog niet, maar de eerste gesprekken zijn gevoerd.

Vanuit de vereniging zijn we nog aan het kijken welke middelen hiervoor vereist zijn en of deze in huis zijn. Hulp hierbij kunnen we altijd goed gebruiken. Ben jij of ken jij iemand die bij dit project een goede rol kan spelen? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws lezen?

W.S.V. de Wiel te Heukelum
Gepubliceerd op: 17-10-22