W.S.V. de Wiel heeft een eigen website!

Sinds vandaag heeft de jachthaven te Heukelum een eigen website! Hierop kunt u alle informatie en updates rondom watersportvereniging de Wiel volgen. Afgelopen jaren hebben we deze stap nog niet gezet. Nadat we vanuit meerdere hoeken hebben vernomen dat er weinig tot geen informatie te vinden was, nu toch de stap gezet om een mooie website te ontwikkelen. De website en fotografie is van A tot Z ontwikkeld en ontworpen door marketingbureau Domslim. 

Met welk doel is de website ontwikkeld?

Allereerst is het voor u nu gemakkelijk om contact met ons op te nemen, W.S.V. de Wiel heeft nu een eigen email adres en een contactformulier die u kunt invullen. Op deze manier zijn wij veel gemakkelijker bereikbaar voor u, toekomstige leden en passanten. Ook is er nu de mogelijkheid om u online in te schrijven voor de wachtlijst van de haven. Dit gaat door middel van een inschrijfsysteem.

Ook kunt u nu alle informatie vinden over zowel de Jachthaven, de Passantenhaven en de T-Steiger. Via de nieuwspagina kunt u alle recente ontwikkelingen en updates volgen, zo raakt u nooit achter op de laatste belangrijke nieuwtjes. 

Zoals u mogelijk al is opgevallen is er verder op de website ruimte gemaakt voor verschillende foto en videocollages. Neemt u hier ook gerust een kijkje en bekijk onder andere de Heukelumse Jachthaven vanuit de lucht!

Vanaf 25-10-22 heeft watersportvereniging de Wiel te Heukelum haar eigen website.

Wij hopen dat de website een goed beeld geeft van onze jachthaven, passantenhaven en roeiboten haven. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met marketingbureau Domslim

Meer nieuws lezen?

W.S.V. de Wiel te Heukelum
Gepubliceerd op: 17-10-22